Лутовац: Време у “Упитнику“ уступам узбуњивачу

Председник ДС-а Зоран Лутовац је у отвореном писму изјавио да простор у емисији "Упитник" уступа узбуњивачу Александру Обрадовићу. Уколико омогућите да се он обрати грађанима и грађанкама Србије ми ћемо пристати да учествујемо у вашим емисијама, поручио је Лутовац.

"За Демократску странку (ДС) преговори власти и опозиције у овом тренутку нису тема, а како је очигледно да власт већ месецима не чини никакве потезе који би водили ка томе да врате грађанима њихово право да слободно бирају, већ чини управо супротно, ДС данас једино види могућност да се у разговорима са представницима ЕУ дође до слободних избора", изјавио је председник ДС-а Зоран Лутовац, а преноси вечерас ова странка.

"Простор који у 'Упитнику' нудите нама, а како би се створио привид заступљености опозиције у јавном сервису, уступамо узбуњивачу Александру Обрадовићу. Уколико омогућите да се он обрати грађанима и грађанкама Србије ми ћемо пристати да учествујемо у вашим емисијама. Уз важну напомену да и обраћање Александра Обрадовића јавности не значи да Јавни сервис испуњава своју сврху тачног и благовременог информисања јавности, него да је учињен тек један корак у том правцу", навео је Лутовац.

Истакао је да писмо прослеђује јавности "да не би било дилеме зашто је одбио гостовање у емисији 'Упитник' иако је у питању Јавни медијски сервис".

број коментара 6 Пошаљи коментар
(недеља, 08. дец 2019, 12:25) - Tihomir [нерегистровани]

Lutovac

Nista ne razumem ovog Lutovca? Pitam ga,ko kome brani da glasa i koga ce da glasa? Koje sve budalastine nece izmisliti da bi politickog protivnika ocrnili.Lutovac, ja glasam koga ja hocu,ako glasam.

(недеља, 08. дец 2019, 12:23) - Gradjanin Srbije sa dobrim pamcenjem [нерегистровани]

Lutovac

Mozda zvuci nakaradno, ali moram... G.Lutovac, oblik politicke "borbe" koji sprovodite vise kod naroda ne prolazi, evoluirali smo u politickom smislu...Ako je vas nacin u stvari nacin vasih sponzora, recite im da su od vas napravili lutkarsku predstavu, da je Srbija (pri tom mislim na njene gradjane) ozbiljna i pametna drzava, te da novac potrose na neke pametnije stvari... Ako je pak, ovo, sto vi sada zovete politickom borbom vasa ideja...zao mi je, ali po mom, i ne samo mom misljenju, vreme je da se okušate na nekom drugom polju, nije politika za vas...

(недеља, 08. дец 2019, 11:59) - anonymous [нерегистровани]

DS

Ova,kao i mnoge stranke koje i danas postoje, upropastile su nam zemlju i zivote. Ali bi bilo dobro da cujemo i vidimo tog uzbunjivaca kako bi imali kompletnu sliku. Ne moze se reci "ovaj nije uzbunjivac,a ovaj jeste".

(недеља, 08. дец 2019, 07:00) - Brana Svedska [нерегистровани]

Trazim odgovor

Sta je to sto ovi mogu da donesu nasem narodu?

(недеља, 08. дец 2019, 06:59) - Петрија [нерегистровани]

нечастан чин

Срам да буде господина Лутовца и све остале који заступају исти став, тврдећи да избори у Србији нису слободни. Народ вас неће, у томе је проблем, па призивате проблеме у Србији, господине Лутовац. Случај Обрадовић политички инструментализујете, служећи се јефтином демагогијом, тврдећи да се наводно ради о обесправљеном узбуњивачу, а суштински бојите се да изађете пред свој народ, јер јако добро знате како се котирате код грађана, који вам нису заборавили и опростили највећу пљачку Србије, која је извршена у време владавине Демократске странке. Господине Лутовац, циљ не оправдава средство. Нечасно је ово што сад чините.

(недеља, 08. дец 2019, 00:38) - anonymous [нерегистровани]

Podrzavam ideju

Lutovac ionako nema sta da kaze. Doveo je DS do kraja I ocaja.