Вучић допутовао у Сочи, сутра састанак са Путином

Председник Србије Александар Вучић допутовао је у Сочи, где ће се у среду састати са председником Русије Владимиром Путином.

Александар Вучић ће са шефом руске државе сутра разговарати у резиденцији "Бочаров ручеј", што ће бити њихов 17 сусрет, трећи за годину дана.

Двојица председника ће, према Танјуговим инфиормацијама, најпре имати састанак у четири ока, а потом ће разговоре наставити са делегацијама на радном ручку, који Путин приређује у част председника Србије.

По завршетку састанка, предвиђене су изјаве Путина и Вучића.

Главе теме, према очекивањима, биће билатерална сарадња две земље, актуелна ситуација на Косову и Метохији и пут ка решењу тог питања, а како Вучићева посета долази недуго после откривања афере "руски шпијун", то ће, сигурно је, бити једна од тема разговора двојице председника.

У центру Сочија, у сусрет састанку двојице председника постављен је велики видео бим, као поклон припадника српске дијаспоре, а у Вучићеву част, у којем се, уз констатацију "Браћа заувек", смењују заставе Србије и Русије, као и фотографије Вучића и Путина.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво