Кремљ: Ништа не може да наруши односе Београда и Москве

Поводом истраге о снимку на којем се види руски обавештајац како наводно предаје новац српском агенту, Кремљ је саопштио да је сигуран да ништа не може да наруши односе између Москве и Београда, пренео је Ројтерс.

"Односи са Србијом су партнерски, имају братски карактер. Ништа не може да утиче на то", истакао је портпарол Кремља Дмитриј Песков у изјави новинарима.  

Раније данас председник Србије Александар Вучић се састао са амбасадором Русије Александром Боцан-Харченком.

Сусрет је организован након објављивања снимка чију је аутентичност потврдила БИА и на којем се види руски обавештајац који даје новац наводно српском агенту, чији идентитет није откривен.

За данас после подне председник Вучић је сазвао седницу Савета за националну безбедност. Најављено је да ће се после седнице обратити медијима.

Јуче је начелник Управе за аналитику БИА Реља Жељски рекао да у овом тренутку на територији Србије делује велики број обавештајно-безбедносних система, међу којима су системи великих држава као САД, Русије, Велике Британије и Кине, али и земља из окружења, као што су Албанија ии Хрватска. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво