Лончар: Вучићу здравље нарушено због превеликог рада и премора

Здравствено стање председника Србије Александра Вучића данас је много боље, али ће морати да промени начин живота и рада и да узима редовно терапију, каже министар здравља Златибор Лончар. Вучићево здравствено стање нарушено је због превиликог рада и премора, објашњава министар здравља.

Министар здравља наводи да је то што је Александар Вучић у петак увече завршио на Војномедицинској академији због проблема са срцем последица премора и његове изложености послу.

"Није му се здравље нарушило због неке телевизије, новинара или питања", објаснио је Лончар, гостујући на ТВ Пинк.

Лончар је рекао да Вучић добро реагује на сву терапију коју је добио, као и да у петак "није била нимало наивна ситуација" и да је угрожавала његов живот.

"Узрок нарушавања његовог здравственог стања је превелики рад и превелика борба да буде боље Србији. Он се није штедео нимало, трудио се да стигне на свако место да се бори за бољу Србију", истакао је Лончар.

Констатовао је да је Вучић сам платио цену тога што је радио, јер му се "здравље нарушавало дужи период", пошто "није мислио на себе, него да Србији буде боље".

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 19. нов 2019, 12:27) - anonymous [нерегистровани]

Narusavanje zdravlja..

Sigurno da covjek koji sve poslove preuzima na sebe i hoce da bude kapo za sve i nema poverenja u rukovodece ljude ,koje je sam postavio ne moze dugo izdrzati.
Izgradjene i jake institucuje sistema su preduslov za funkcionisanje demokratije i same drzave. U nas predsednik obalja sve ,od komentarisanja dnevne politike,otvaranja djecijeg vrtica do velike fabrike i autoputa.Po prirodi je covek koji hoce da se pita za sve.E dodje do premora materijala,pa negde puca.
Valjda ce izvuci pouku iz ovog incidenta sa zdravljem,pa malo dati priliku i saradnicima i u stranci i u vlasti da se vise angazuju i odgovaraju za to.I sam sam u svom poslu slicnih manira,hocu za svugde zabadam nos,kako se kaze,postao sam kocnica , pa sam imao i slicne zdravstvene probleme . Zato nisam mogao razvijati veliku firmu .
Ja mu zelim sve najbolje.