Лончар: Вучићу здравље нарушено због превеликог рада и премора

Здравствено стање председника Србије Александра Вучића данас је много боље, али ће морати да промени начин живота и рада и да узима редовно терапију, каже министар здравља Златибор Лончар. Вучићево здравствено стање нарушено је због превиликог рада и премора, објашњава министар здравља.

Министар здравља наводи да је то што је Александар Вучић у петак увече завршио на Војномедицинској академији због проблема са срцем последица премора и његове изложености послу.

"Није му се здравље нарушило због неке телевизије, новинара или питања", објаснио је Лончар, гостујући на ТВ Пинк.

Лончар је рекао да Вучић добро реагује на сву терапију коју је добио, као и да у петак "није била нимало наивна ситуација" и да је угрожавала његов живот.

"Узрок нарушавања његовог здравственог стања је превелики рад и превелика борба да буде боље Србији. Он се није штедео нимало, трудио се да стигне на свако место да се бори за бољу Србију", истакао је Лончар.

Констатовао је да је Вучић сам платио цену тога што је радио, јер му се "здравље нарушавало дужи период", пошто "није мислио на себе, него да Србији буде боље".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво