Вучић понудио помоћ Венецији

Председник Србије Александар Вучић упутио је писмо саучешћа председнику Италије Серђу Матарели и председнику регије Венето Луки Заји због жртава невремена и понудио помоћ у отклањању последица поплаве у Венецији.

"Дубоко су ме потресли призори поплављене Венеције, тог јединственог симбола италијанске и светске цивилизације", навео је Вучић у писму.

Србија је и у овим тешким тренуцима уз Италију и, као поуздан пријатељ, спремна је да, уз снажну подршку, пружи и сваку врсту помоћи у отклањању последица природне катастрофе и обнови вредне културне баштине, написао је Вучић.

Како је навео, Србија ће заувек, са великом захвалношћу, памтити помоћ коју је Италија пружила Србији после поплава 2014. године.

"Дозволите ми да Вам изразим искрено саучешће због жртава разорне силе природе, као и да Вас замолим да моје дубоко саосећање пренесете породицама страдалих", наводи се у писму председника Вучића", написао је Вучић.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара