Курти о "мини Шенгену": Исхитрен корак

Вођа покрета Самоопредељење и кандидат за косовског премијера Аљбин Курти оценио је исхитреним састанак Александра Вучића, Едија Раме и Зорана Заева у Охриду прошлог викенда, истакавши да је званична Албанија требало да сачека формирање нове косовске владе, а не да жури на састанке у Новом Саду и Охриду.

Према мишљењу Аљбина Куртија, такав пројекат Албанија би требало да започне са Косовом, а не са Србијом, као и да је то корак у погрешном правцу.

"Почиње Косово-Албанија, наставља Хрватска-Бугарска, наставља се службено са Сарајевом, па са Подгорицом, Скопљем и коначно Београдом. Јер таквих, који се не кају због ратова и злочина, који настављају са ратом Москве и Путина не може бити. Сходно томе, мислим да су и састанак у Новом Саду и Охриду били погрешни кораци", рекао је Курти, преносе приштински медији.

Истакао је да не разуме зашто се жури са састанцима у Новом Саду, Охриду и сутра у Драчу, када је на прагу формирање владе Косова.

"Ако су чекали много година, требало би да сачекају још неколико недеља", нагласио је Курти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво