Решавање проблема обичних грађана и привредника

Председник Србије Александар Вучић поручио је из Охрида да су се лидери региона бавили решавањем проблема обичних грађана. Одлучни смо да истрајемо на тој историјској одлуци, рекао је Вучић.

Александар Вучић је на Инстаграм налогу, испод фотографије са састанка с лидерима региона, оценио да ће смањење трошкова и убрзавање протока робе повећати пословну атрактивност држава региона.

"Нисмо се бавили политиком већ решавањем проблема обичних грађана и привредника. То ће довести до драматичног смањења оперативних трошкова и убрзавања протока робе. То су ствари које су страховито важне, на тај начин повећавамо атрактивност наших земаља. Ова идеја ће бити записана као историјска у уџбеницима и одлучни смо да истрајемо", написао је Вучић. 

Председник Србије Александар Вучић рекао је раније за РТС да је договор који је постигао са Зораном Заевом и Едијем Рамом добар за грађане.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се