Вучић у Женеви са председником ЕБРД-а

Председник Србије Александар Вучић састао се у Женеви с председником Европске банке за обнову и развој Сумом Чакрабартијем.

"Почеле билатерале у Женеви", написао је јутрос Александар Вучић на Инстаграму, уз неколико фотографија.

Вучић се пре састанка са Сумом Чакрабартијем, састао са Бергеом Брендеом, председником и чланом Управног одбора Светског економског форума и Мартином Ларкин, чланицом Извршног комитета Форума, руководиоцем за Европу и Евроазију .

Председник Србије ће током дана учествовати у Стратешком дијалогу о Западном Балкану у организацији Светског економског форума.

Вучић је синоћ по доласку у Швајцарску рекао да очекује много од важних сусрета које ће имати, а најавио је да ће се разговарати и о односима Београда с Приштином, додавши да је изненађен што нико из Приштине није у Женеви.

На скупу у Женеви учествоваће и нови шеф дипломатије ЕУ Жозеп Борел, оснивач Светског економског форума Клаус Шваб и премијери Хрватске и Албаније Андреј Пленкоивћ и Еди Рама.

Вучић је синоћ био гост на вечери коју је приредио Клаус Шваб.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се