Маја Коцијанчич одговорила Вучићу

Портпаролка високе представнице ЕУ за спољну политику и безбедност Маја Коцијанчич написала је објаву на Твитеру поводом писма које јој је претходно упутио председник Србије Александар Вучић у вези са афером наводног тровања чланова ЦИК-а на КиМ.

"Драги председниче Вучићу, хвала вам на Твитер писму. ЕУ тренутно чека резултате истраге", написала је Маја Коцијанчић и додала да мисија ЕУ за праћење избора на Косову с пажњом прати случај.

Председник Александар Вучић је раније упутио писмо Маји Коцијанчич у коме од ње тражи да каже да ли су Срби тровали Албанце антраксом и новичоком и да, ако то није истина, јавно каже ко је измислио ту причу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво