Службеници ЦИК-а биће отпуштени данас кући, утврђено да нису заражени

Дванаест службеника Централне изборне комисије (ЦИК) хоспитализованих у Клиници за инфективне болести, биће пуштено данас са лечења, након што су анализе Института за јавно здравство показале да пацијенти немају "заразни синдром", преноси "Коха нет".

Вршилац дужности директора Инфективне клинике Љиндита Бериша, изјавила је да резултати тестова не показују заразне болести.

Пацијенти су хоспитализовани у недељу након што су били у контакту са ковертама које су из Србије стигле на Косово.

Основно тужилаштво у Приштини, индиректно је изразило "сумње" о резултатима ових анализа, и најавило да ц́е тестове послати у иностранство на поновну анализу, наводи Коха нет.

Ванредни парламентарни избори на КиМ одржани су 6. октобра. Српска листа освојила је, свих десет посланичких места, колико је Србима загарантовано у косовском парламенту.

У Приштини је прекинуто бројање гласачких листића из централне Србије пристиглих поштом, пошто су албански чланови тима за бројање пријавили чудан мирис коверти са гласовима и да имају свраб на рукама, сумњајући на тровање. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво