Ђурић: Бранићемо право на достојанство жене

Потпредседник Главног одбора СНС-а Марко Ђурић поручио је да, иако новинарка Оливера Јовићевић није члан те странке, напредњаци бране неприкосновено право на достојанство сваке жене у Србији и да ће бранити сваку суграђанку од напада "бараба и простака".

Ђурић је у писаној изјави медијима навео да очекује да и се жене из СНС-а пруже подршку Оливери Јовићевић, јер, како је навео, линч којем је изложена од појединаца из опозиције може бити приређен свакој грађанки Србије, уколико се из неког разлога нађе на црној листи људи "помућеног ума и поремећених моралних назора, какви су Сергеј Трифуновић и Владимир Тодорић".

"Самопроглашени опозициони првак Сергеј Трифуновић и Јеремићев доглавник Владимир Тодорић показали су данас на најјаснији начин шта је њихова политика, нападајући новинарку РТС-а Оливеру Јовићевић на најпримитивнији начин, називајући је проститутком", еекао је Ђурић.

Позвао је актере српске политичке сцене да се уздрже од примитивизма и мизогиније у јавној комуникацији, и да, ако већ не желе да допринесу томе да Србија буде нормално друштво, макар, како каже, не загађују јавни простор својим простаклуком.

"Подсећам да је реч о људима који свакодневно зановетају због тога што наводно немају приступ Јавном сервису, али сада видимо да то није прави разлог њиховог незадовољства, већ да их боли то што новинари РТС-а нису спремни да им повлађују и говоре им да су најлепши и најпаметнији", навео је Ђурић.

Оценио је да је политика поменутих да називају проституткама сваку жену која није спремна да им беспоговорно клима главом.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(четвртак, 17. окт 2019, 08:24) - Dana [нерегистровани]

Saradnja

Moramo zastiti nas narod na KiM.

(среда, 16. окт 2019, 14:17) - Milica [нерегистровани]

Žene

Žene su stub današnjeg društva. Potrebna im je podrška u svakom smislu, a najviše za odbranu dostojanstva i dobijanje poštovanja u pravom smislu te reči.

(среда, 16. окт 2019, 14:08) - Мирко П. [нерегистровани]

Непоправљиви Сергеј

Када човек помисли да момак, са најпростијим уличним манирима, има амбицију да води државу и да председава тамо у некој странци људима који му се диве, онда не чуди зашто Вучић има толику подршку грађана Србије.

(среда, 16. окт 2019, 14:01) - Mirko [нерегистровани]

Stabilnost

Uvek treba braniti prava zena i slabih.