Брнабић: Значајна сарадња владе са Мисијом ОЕБС-а и УНИЦЕФ-ом

Председница Владе Ана Брнабић разговарала је са председником Парламентарне скупштине ОЕБС-a Џорџом Тсеретелијем и регионалном директорком УНИЦЕФ-а за Европу и Централну Азију Афшан Кан, који бораве у посети Београду, где учествују на 141. заседању Интерпарламентарне уније (ИПУ).

У разговору са Џорџом Тсеретелијем, премијерка Ана Брнабић је указала на значај сарадње владе са Мисијом ОЕБС-а у спровођењу реформских процеса, пре свега у области унапређења изборног процеса, као и сарадње у изради Нацрта медијске стратегије.

Брнабић и Афшан Кан су констатовале да је сарадња Владе Србије и УНИЦЕФ-а одлична, као и да ће у будућности фокус сарадње бити на образовању деце и младих.

Кан, која је и специјална координаторка УНИЦЕФ-а за питања избеглица и миграција у Европи, похвалила је напоре председнице Владе Србије у реформи образовања, указавши на добре резултате наше земље када је реч о предшколском образовању, као и на потенцијале да забележи још боље резултате у области инклузивног образовања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи