Савез за Србију: Сви који су за бојкот под ударом су режима

Савез за Србију саопштио је да осуђује "најновије синхронизоване нападе режима на Српски покрет Двери".

СзС сматра да "недемократска власт злоупотребљава институције државе за обрачун са опозицијом и тиме шаље недвосмислену поруку и домаћој и међународној јавности о правом стању демократије у Србији".

"У којој то демократској земљи на свету се ангажује читав апарат судске и извршне власти да онемогући нормално функционисање једне опозиционе парламентарне странке? То је доказ лицемерја и лажи актуелне власти која тренутно глуми финоћу у дијалогу са ЕУ", наводи се у саопштењу СзС-а.

СзС истиче да даје пуну подршку чланици Савеза "у даљој заједничкој борби за нормалну Србију у којој ће владати закони, а институције штитити грађане и организације у њиховом раду".

"Позивамо надлежне државне органе да се Дверима хитно врате отете финансије са рачуна и интернет ресурси који су им одузети, како би могли несметано да наставе свој политички рад", пише у саопштењу Савеза за Србију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи