Михајловић: Закон мора да се поштује

Министарка саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић каже да док је на снази Закон о превози путника, он мора да се поштује. Михајловићева је истакла да то што ради 'Cargo' могу да раде и лекари, и да кажу да пружају помоћ у превенцији помоћи.

Зорана Михајловић је истакла да прича око таксиста постаје и личи на шпанску серију, а да закон мора да се поштује, и да је то једина ствар.

"Покушава да се направи заклањање да иза приче о поштовању закона стоји да је сукоб у влади; ја нисам у сукобу са Аном Брнабић, закон је донесен, потписала га је она, отишао је у парламент, потписао га је Вучић, нема рупе у закону, имамо компанију која не поштује, нема разлике између дивљих таксиста и компаније", навела је Михајловићева.

Према њеним речима, када неко говори о рупама у закону, неко може да каже да неће поштовати било који закон.

"То што ради ‘Cargo‘ могу да раде и лекари, и да кажу пружамо помоћ у превенцији помоћи, могу угоститељи да ураде, па кажу пружамо помоћ у доручку, ручку, вечери", истакла је Михајловићева.

То, каже, није решење.

"Решење је поштовање закона. Влада себи није сама направила закон. Мора да се поштује закон, морате да се региструјете, да издајете рачуне", казала је Михајловићева.

Наводи да не штити таксисте, већ, сматра да је недопустиво.

"Али не нападам ‘Cargo‘, упозоравам да не поштују закон. Хитно поштовање институција. Ако хоћемо да променимо закон, хајде да га мењамо, али док је на снази мора да се поштује", закључила је Михајловићева.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво