Српска листа: Ђиласов списак лепих жеља неутемељен у реалности

Неискрена брига Драгана Ђиласа за Косово и Метохију је слика и прилика његовог Савеза за Србију, који чине политичке фразе, демагогија и лажи, оценила је Српска листа реагујући на план који је Ђилас данас представио оцењујући да је то списак лепих жеља неутемељен у реалности.

"Ђилас, Јеремић, Тадић и остали лидери српске опозиције у црно су завили српски народ на Косову и Метохији, и док су државе у њихово време у буљуцима признавале једнострано проглашену независност Косова, власт предвођена председником Александром Вучићем се изборила да двоцифрен број земаља повуче то признање, због чега данас паника хвата и Приштину и њене спонзоре", указала је Српска листа у саопштењу.

Само то би било довољно да Срби на Косову и Метохији председнику Вучићу и његовој политици пруже безрезервну подршку, наводи СЛ.

"А када томе додамо чињеницу да Србија данас реализује највећи инвестициони програм у српским срединама на Косову и Метохији, какав није виђен деценијама, постаје кристално јасно ко истински брине о српском народу у јужној покрајини, а ко се нада да би могао да га злоупотреби за себичне политичке и тајкунске интересе", истиче Српска листа.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(петак, 20. сеп 2019, 07:56) - Katarina [нерегистровани]

Srpska lista: Spisak Đilasovih lepih želja neutemeljen u realnosti

Što se tiče plana za Kosovo kako to da dok si bio na vlasti to nisi sproveo u delo, uhvaćen je u još jednoj laži. Što se tiče izbora odlučili ste se za bojkot i nema šta više da pričate o izbornim uslovima.

(четвртак, 19. сеп 2019, 18:37) - anonymous [нерегистровани]

Iskrenost

Kao i uvek Djilas ni sad nije realan.