Ђилас: Имамо решење за конфликт на Косову и Метохији

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас каже да његова странка има план за, како каже, решење конфликта на Косову и Метохији, а то је помирење са албанским народом, али да тај план подразумева да на власти у Србији нема Александра Вучића.

Коментаришући изјаву председника Алаксандра Вучића који је рекао да су сем њега неки план о Косову изнели само Добрица Ћосић и Зоран Ђинђића, Драган Ђилас каже да он има план који предвиђа да нема више бесмислених такси, али и да Србија омогући свим Албанцима" да најнормалније пролазе преко територије Србије када путују ка Европи"

Ђилас је на конференцији за штампу испред зграде Председништва као план дефинисао и констатацију да у овом тренутку статус Косова није нешто око чега могу да се договоре српски и албански народ, али да је потребно да се реши питање имовине, заштите црквених објеката, и успостави сарадња у области културе, просвете, универзитета, спорта

Све то сматра он подразумева да председник Вучић више не буде на власт, као ни у Приштини Рамуш Харадинај и Хашим Тачи.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво