Вучић ненајављено обишао Књажевац

Председник Србије Александар Вучић ненајављено је обишао општину Књажевац и том приликом посетио и домаћинство у месту Кална код Књажевца. Вучић обишао и радове на путу Књажевац-Кална.

Председник је на Инстаграм страници "buducnostsrbijeav" објавио видео-снимак током посете породици Богдановић, и објаснио да је у ненајављену посету Књажевцу кренуо да би се уверио шта је у тој општини урађено после обиласка Зајечарског округа и шта још мора да се уради.

Председник Србије је рекао да обилази радове на путевима у општини Књажевац, а са њим су министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, директор "Путева Србије" Зоран Дробњак и председник општине Књажевац Милан Ђокић.

Вучић је у посети домаћинству Станиславе и Радивоја Богдановића, који су припремили богату трпезу, пробао паприку.

"Нико није смео да проба паприку, али ја хоћу. Спремили су дивну храну, људи виде на телевизији шта волим. Хвала им на гостопримству, а ми да видимо како да помогнемо етно-селу Срна и тим дивним људима који се муче, а који су направили прелепе собе", рекао је Вучић.

Председник Србије Александар Вучић је обишао и радове на реконструкцији пута Књажевац-Кална.

"Настављамо да радимо и градимо" пише на Инстаграм страници "buducnostsrbijeav" где је објављена и слика са радницима на тој деоници пута.

Министарка Михајловић у видео изјави рекла је да ће рехабилитација деонице од 1, 8 километара бити завршена за седам дана.

"Све иде по динамици и нема округа у Србији које председник не обилази и није обишао, а где иначе рехабилитујемо најмање по 10, 20 или више километара путева", рекла је Михајловићева.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
3° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво