Приштина разматра повлачење кандидатуре за чланство у Интерполу 

Косовска Влада у оставци разматра повлачење кандидатуре за чланство у Интерполу из страха да неће добити довољну подршку, преноси приштински лист "Зери".

Иако су из Приштине већ поднели захтев за чланство у овој међународној организацији, влада у оставци најављује повлачење из гласања, баш као што је то учинила 2017. године.

Званичници Министарства спољних послова су у међувремену рекли да ће суспендовати гласање ако се околности покажу неповољним за Косово. 

Заменик министра спољних послова Антон Бериша рекао је да верује да би било најбоље да се гласање одложи.  

"Верујем да ће се одлука ослањати на суспензију, јер је под овим околностима више него разумно одлагање гласања", истакао је Бериша.

Генерална скупштина Интерпола биће одржана од 15. до 18. октобра  у Чилеу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи