Ректорски колегијум: Дијалог пут за решавање проблема

Ректорски колегијум је у сопштењу осудио "физичке насртаје на студенте из покрета 1 од 5 милиона до којих је дошло у петак, 13.09.2079. године, инициране од стране очигледних политичких неистомишљеника".

Ректорски колегијум сматра да је конструктиван дијалог увек најбољи пут за решавање проблема.

"Колегијум подржава све реално исказане захтеве студената у циљу унапређења наставе и науке. Нарочито подржавамо сваку иницијативу за повећање доступног простора за извођење наставе и обезбеђење квалитетних уџбеника и литературе. Захтев да Ректорка тражи смену министра излази из законске надлежности Универзитета, јер Универзитет не учествује у избору и разрешавању чланова Владе", наведено је у саопштењу.

Како се истиче, "Ректорски колегијум ће уложити све своје напоре да се поступак поводом спорног доктората оконча по процедури у најкраћем могућем року".

"Апелујемо на студенте који се тренутно налазе у Ректорату да омогуће обављање редовног рада служби Ректората, јер ће у противном моментално бити угрожени интереси студената Универзитета у Београду којима треба да се издају дипломе, као и студената и професора укључених у програме међународне сарадње и мобилности", закључује се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво