Караван "Најлепших народних песама" ипак у Косовској Митровици 12. септембра

Поред свих препрека и проблема на административном прелазу Јариње, концерт каравана "Најлепше народне песме", а уједно и концерт којим се обележава 95 година постојања Радио Београда биће одржан 12. септембра у Косовској Митровици.

После 25 сати чекања на прелазу Јариње, данас у шест после подне конвој са техничком опремом, радницима РТС-а и Stage System-a ушао је на територију Косова и Метохије.

И поред уредно достављене документације за сву техничку опрему и поштоване процедуре, косовска администрација упорно је одбијала да пропусти наша возила. Тек захваљујући доброј вољи и ангажовању две жене, директорке ЈП мреже "Мост" и министарке локалне самоуправе у косовској влади, конвој РТС-а је ушао на територију Косова и Метохије.

Надамо се да ће упркос овом неочекиваном кашњењу наша екипа обезбедити све техничке предуслове да се концерт успешно одржи.

На сутрашњем концерту у Косовској Митровици, са почетком у 21 час, уз Народни оркестар РТС-а ће наступити Снежана Ђуришић, Радиша Урошевић, Чеда Марковић, Данка Стојиљковић, Невена Божовић, Ранко Шемић, као и певачи из Косовске Митровице.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво