Српска листа у посети општини Грачаница

Председник Српске листе Горан Ракић и потпредседници Далибор Јевтић и Игор Симић посетили су Грачаницу.

Ракић, Јевтић и Симић посетили су Грачаницу како би се, према речима председника ове локалне самоуправе Срђана Поповића, на терену информисали о потребама становништва и плановима општинског руководства.

Састанку је присуствовао и председник Привременог органа СГ Приштина Љубинко Караџић, наведено је на сајту општине Грачаница.

Саговорници су се сложили да је данашња посета показатељ да се наставља јединствено деловање, у циљу унапређења живота грађана и да се упркос бројним изазовима неће одустати од заједничког пута.

"Најбитније је да смо договорили даље заједничко деловање, као и до сада, да заједно одређујемо приоритете, решавамо проблеме и заједно градимо, а све са циљем да створимо што је могуће боље услове за наше грађане", указао је Поповић.

Порука са састанка је, каже, да се без заједништва не може достићи циљ.

Јевтић је истакао да су на састанку раматране могућности и капацитети за помоћ људима, како у општини Грачаница, тако на читавом Косову.

"Ми као политички представници Срба бићемо свуда тамо где постоји потреба да са људима разговарамо и то ће бити наша обавеза", истакао је Јевтић.

Ракић је навео да су "на данашњем састанку имали констурктивне и плодоносне разговоре".

"Очекује нас трновит пут, али када смо зајдено, сложни и јединствени тај пут можемо утабати и олакшати нашем народу и обезбедити бољи живот овде, а то значи сигурну и бољу будућност. Наставићемо са улагањима, у томе ће нам помоћи и држава Србија", указао је Ракић.

Након разговора у згради општине делегација је посетила социјално угрожену породицу Васић, а потом је положен камен темељац за иградњу нове куће.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(уторак, 20. авг 2019, 23:48) - Lela [нерегистровани]

KiM

Borba za KiM je teška i stoga je neophodno jedinstvo našeg naroda.

(уторак, 20. авг 2019, 14:26) - Graje [нерегистровани]

Jedinstvo

Jedinstvo našeg naroda i delovanje ujedinjenje politike je preko potrebno.Srbija mora biti ujedinjena da bi nešto postigla.

(уторак, 20. авг 2019, 13:47) - Maja [нерегистровани]

Napredak

Srpska Lista se bori za opstanak srpskog naroda na KIM.Prioritet je da sacuvamo mir i stabilnost.Znacajno je sto Srpska Lista,brine o Pravoslavnim Svetinjama.