О'Конел: Новинарска глупост да Квинта хоће владу без избора

Британски амбасадор у Приштини Рори О'Конел назвао је новинарским глупостима интерпретације дате на Косову поводом заједничке изјаве земаља Квинте о поновном успостављању дијалога између Косова и Србије, наводи портал "Коха".

О'Конел је на свом Фејсбук налогу написао да је питање дијалога између Косова и Србије важна тема и за Косово и за цео регион, због чега је потребна међународна умешаност и зато је Квинта позвала на његово обнављање, док питање избора зависи од Косова, да ли ће их расписати или неће, преноси Косово онлајн.

"Прочитао сам 'коментаторе' који тврде да је изјава Квинте био позив на формирање нове владе без избора. Зашто новине штампају своје глупости а да нас притам не питају шта мислимо? Није ни чудо што се грађани Косова често осећају неинформисани. Али поновно покретање дијалога и закључивање свеобухватног споразума у интересу су Косова и целог региона. Зато ваши пријатељи желе да будете спремни да што пре озбиљно разговарате", написао је О'Конел.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво