Пацоли верује да ће Морина ускоро бити ослобођен

Косовски министар спољних послова Беџет Пацоли верује да ће Северна Македонија ускоро ослободити бившег припадника ОВК Томора Морину, који је ухапшен јуче на основу потернице Србије.

Беџет Пацоли оцењује да су налози за хапшење које издаје Србија "базирани на политичким разлозима", пренела је приштинска Епока.

"Верујемо се његово пуштање и повратак породици десити ускоро. Косово и Северна Македонија су имају блиске пријатељске односе и ми ћемо то питање решити као партнери", навео је Пацоли.

Томор Морина, бивши припадник Ослободилачке војске Косова, који је учествовао у борбама у косовској области Дукађини ухапшен је јуче у Северној Македонији.

Портпарол Тужилаштва за ратне злочине Србије Василије Сератилић рекао је јуче Танјугу да је он осумњичен за ратни злочин против цивилног становништа на Косову и Метохији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи