МУП демантовао наводе о праћењу лидера СзС

Начелник Управе криминалистичке полиције МУП-а Дејан Ковачевић демантовао је тврдње које су изнели представници Савеза за Србију да их припадници Министарства унутрашњих послова прислушкују и прате, саопштио је МУП.

Дејан Ковачевић је тврдње представника СзС оценио као "апсолутно неосноване, тенденциозне и надасве нетачне", наводи се у саопштењу.

"Одговорно тврдим да нико од људи чију је фотографију јавно објавио на друштвеним мрежама Вук Јеремић, а коју су данас лидери Савеза за Србију показивали на конференцији да би наводно поткрепили своје тврдње, није припадник Министарства унутрашњих послова", рекао је Ковачевић..

Ковачевић је навео да наводни налог за праћење не одговара изгледу ниједног документа који постоји у Министарству.

Ковачевић је демантовао и тврдњу да је формирано Одељење за посебне активности и то "наводно због праћења функционера Савеза за Србију" и затражио од представника Савеза за Србију да "престану да злоупотребљавају полицију зарад својих дневнополитичких интереса".

Представници Савеза за Србију претходно су саопштили да сумњају да их прате и прислушкују полицијски органи и БИА.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво