Весељи: Позив осумњиченима у Хаг ударац за ОВК

Председник Скупштине Косова и лидер ПДК Кадри Весељи реаговао је након нових позива из Специјалног суда за бившег портпарола ОВК Јакупа Краснићија и бившег члана Врховног штаба Сокоља Башоту, оценивши да је то ударац за ОВК и њену борбу, преносе косовски медији.

Кадри Весељи је, како преноси РТК навео да је "са жаљењем" примио вест о позиву Специјалног суда за бившег портпарола ОВК Јакупа Краснићија, након што је претходно позвани и бивши начелник штаба ОВК Бислим Зурапи, бивши командант Оперативне зоне Дукађини Рамуш Харадинај, као и некадашњи припадник ОВК Сокољ Башот.

"Ово је ударац за моје другове, ОВК и нашу борбу, али сигуран сам да ћемо и овај изазов заједно превазићи са храброшћу и ојачати од њега", написао је Весељи на својој Фејсбук страници.

Кадри Весељи је, каже, уверен да ће се они опет вратити невини и поносни јер је право било и остаје на њиховој страни.

"А ми смо били на правој страни историје", написао је Весељи на Фејбуку, преносе косвски медији на српском.  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво