Брнабић: Легитиман факултет – валидна диплома

Премијерка Ана Брнабић каже да је сигурна да је диплома министра унутрашњих послова Небојше Стефановића валидна, јер је студије завршио на акредитованом факултету, а у том периоду, како је приметила, и подржаваном од стране тадашњег председника Бориса Тадића, који је тамо држао предавања, као и тадашењег министра спољних послова Вука Јеремића.

"Ако његова диплома није валидна, онда нису валидне ни десетине хиљада диплома младих људи који су студије завршили на том факултету", рекла је Брнабићева новинарима у Београду.

Она је додала да не може један факултет да буде легитиман када сте на власти и нелегитиман када сте у опозицији.

Упитана да ли је са Стефановићем разговарала о валидности његове дипломе, она је одговорила да са министром јесте разговарала, али не и о дипломи.

"Одбијам да падам на политичке спинове, јер неко жели да скрене пажњу са теме која их боли", констатовала је Брнабићева.

Брнабић сигурна у будућност "Фијата" у Крагујевцу

Премијерка каже да ја сигурна у будућност "Фијатове" фабрике у Крагујевцу и навела да се са новом управом разговара о конкретним плановима.

На питање новинара шта ће бити са "Фијатом" до краја године и колико су реалне приче о почетку производњу електричних аутомобила, она је рекла да не може да потврди ту информацију, али да разговори иду у том смеру.

"Разговарамо са новим људима најмање два пута месечно о плановима и очекујем да ми у новембру или децембру пошаљу конкретније планове. Верујем да ћемо радити на другачијим и новим стварима у тој фабрици", закључила је она.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 12. јул 2019, 22:48) - Mm [нерегистровани]

Da da, cista ko suza

Da je Stefanoviceva diploma cista (i ne samo njegova), ne biste je prali vec sejst godina i jos je niste oprali!