Харадинај:  Хуманитарна криза на северу је "импровизација"

Најава хуманитарне кризе на северу Косова и Метохије представља "импровизацију" и у косовској влади су "свесни таквог плана и неће дозволити да се он оствари", оценио је косовски премијер Рамуш Харадинај.

Харадинај каже да имају доказ о овом сценарију, о људима који су укључени.

"Ми знамо да им је циљано време четвртак. Нећемо дозволити да прођу било какви производи. Грађани Косова су то открили и уплашени су чудним дешавањима. Не усуђујемо се да их пустимо не због било какве хране већ зато што кријумчари могу да носе наркотике и оружје, а ми то не дозвољавамо", рекао је Харадинај на конференцији за новинаре након седнице владе.

Он тврди да постоји тенденција да Приштину присиле да затвори очи пред шверцом и трафикингом.

Харадинај је најавио да неће бити повлачења мера и да ће централне институције ојачати владавину права и закона на северу Косова и Метохије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво