Богољуб Карић поново на челу Покрета снага Србије

Богољуб Карић поново је изабран за председника Покрета снага Србије на Изборној скупштини, уз истицање да се судбина државе "ломи на Космету, али и да се никада не смемо одрећи своје постојбине".

Због пословних обавеза Карић није могао да присуствује седници Изборне скупштине, али је упутио предлог за решавање проблема Косова и Метохије по коме би Европска унија истовремено и преко реда требало да прими све државе Балкана, које још нису чланице, а чиме би се, како сматра, избегле све конфронтације, наводи се у саопштењу странке.

"Нудимо програм јаке, модерне, економски и технолошки развијене Србије, али и Србије која неће заборавити жртве на Кошарама и Паштрику, као што наши преци нису заборавили ни Цер, ни Колубару, ни Кајмакчалан. Наш циљ је да Србија не буде ничија већ своја, да буде цењена држава у породици европске заједнице народа. Србији нису потребни господари, већ слуге народа", наглашено је у програму ПСС-БК.

За заменика Покрета поново је изабран народни посланик Драгомир Ј. Карић.

Супруга Богољуба Карића и народна посланица Миланка Карић подсетила је на оно са чим се Покрет суочавао током 15 година од оснивања и истакла да је ПСС-БК из свега изашао још јачи и уједињенији.

Наведени су и циљеви ПСС-БК који се огледају у томе да Србија постане држава социјалне правде, да се заустави пад наталитета и унапреди пољопривреда у Војводини.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(понедељак, 17. јун 2019, 07:10) - Вукица [нерегистровани]

Шта рећи?

Још једна "кућевна фирма" Карића... (Све, све, али-власт је "шлаг на торти"...)

(понедељак, 17. јун 2019, 00:17) - anonymous [нерегистровани]

a podmladak?

Gde su snajke a ne vidim ni sinove?Zar oni nisu članovi Izborne skupštine?