Ђилас о метроу: Два пута скупљи од пројекта из 2012.

Један од оснивача Савеза за Србију Драган Ђилас поново је оспорио пројекат београдског метроа какав планирају градска и републичка власт, јер, каже, повезује делове града где људи не живе и јер ће, како тврди, коштати дупло више од пројекта који је утврдила Скупштина града Београда пре седам година.

Драган Ђилас је на конференцији за новинаре навео да би, према том идејном пројекту, прва линија метроа полазила од Галенике, ишла поред новог Меркатора и Железничке станице, а један крак би покривао Блок 45 и друге блокове у том делу Београда, те преко Трга републике стизао до Устаничке улице.

Према Ђиласовим речима, друга линија би кренула из Миријева, преко Трга Републике ишла би ка Улици Кнеза Милоша, затим ка Бановом брду, Жаркову и Петловом брду, до Орловаче.

Сада се, каже, метро прави тамо где људи не живе, у Макишу и Ади Хуји...

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара