Представнци дела опозиције са Палмером

Представници дела српске опозиције, међу којима су били лидери Савеза за Србију Драган Ђилас и Вук Јеремић, састали су се у Београду са замеником помоћника државног секретара САД Метју Палмером, иза затворених врата.

Састанку је присуствовао и председник ПСГ-а Сергеј Трифуновић, потврђено је Танјугу у том покрету, а, према незваничним информацијама, на скупу је био и председник ДС-а Зоран Лутовац.

У Социјалдемократској странци (СДС) су рекли да лидер те партије Борис Тадић није био на састанку са Палмером.

Учесници разговора нису желели да коментаришу садржај разговора, нити да после састанка дају изјаве за медије.

Из америчке амбасаде су рекли да је Палмер посетио Београд како би се састао са широким спректром саговорника, укључујући председника, премијерку и друге министре у влади Србије, представнике цивилног друштва, академске заједнице, новинаре и представнике опозиције.

"Баш као што и новинари консултују више извора да би пренели комплетну и тачну причу, и дипломате боље разумеју демократско друштво када чују различите ставове", навели су у Амбасади у одговору на питање у вези са данашњим састанком Палмера са делом српске опозиције.

Садржај разговора нису навели.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се