Вучићева честитка председнику Европске народне партије

Председник Србије и Српске напредне странке Александар Вучић честитао је председнику Европске народне партије (ЕПП) Жозефу Долу на резултатима избора за Европски парламент и изнео уверење да ће ЕПП наставити да блиско сарађује са својим чланицама на Балкану.

"Искрено Вам честитам на резултатима избора за Европски парламент. Највећи број мандата који је Европска народна партија освојила, показује да су напоран рад и посвећеност промовисању вредности и принципа ове политичке породице резултирали поверењем гласача", поручио је лидер СНС-а Аелксандар Вучић, саопштила је странка.

Вучић је навео да је уверен да ће Дол наставити да са успехом води породицу странака која заговара људско достојанство, слободу, одговорност, једнакост, правду, солидарност, тржишну економију и снажнију и уједињенију Европу, али и ближу сарадњу са чланицама на Балкану.

"Верујем да Српска напредна странка може значајно да допринесе основним циљевима Европске народне партије и Европе за све. Примите, молим Вас, моје срдачне поздраве и најбоље жеље за успешан рад у вођењу Европске народне партије", наводи се у писму председника СНС-а Александра Вучића.

СНС је придружена чланица ЕПП.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 27. мај 2019, 12:57) - anonymous [нерегистровани]

partija

Narodna partija trebala bi da pomogne Srbiji za njeno clanstvo u EU.