Вучићева честитка председнику Европске народне партије

Председник Србије и Српске напредне странке Александар Вучић честитао је председнику Европске народне партије (ЕПП) Жозефу Долу на резултатима избора за Европски парламент и изнео уверење да ће ЕПП наставити да блиско сарађује са својим чланицама на Балкану.

"Искрено Вам честитам на резултатима избора за Европски парламент. Највећи број мандата који је Европска народна партија освојила, показује да су напоран рад и посвећеност промовисању вредности и принципа ове политичке породице резултирали поверењем гласача", поручио је лидер СНС-а Аелксандар Вучић, саопштила је странка.

Вучић је навео да је уверен да ће Дол наставити да са успехом води породицу странака која заговара људско достојанство, слободу, одговорност, једнакост, правду, солидарност, тржишну економију и снажнију и уједињенију Европу, али и ближу сарадњу са чланицама на Балкану.

"Верујем да Српска напредна странка може значајно да допринесе основним циљевима Европске народне партије и Европе за све. Примите, молим Вас, моје срдачне поздраве и најбоље жеље за успешан рад у вођењу Европске народне партије", наводи се у писму председника СНС-а Александра Вучића.

СНС је придружена чланица ЕПП.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи