Српска листа: Опозиција да покаже одговорност према држави и Србима на КиМ

Српски народ на Косову и Метохији очекује да ће предстојећа седница Скупштине Србије бити прилика да се најширој јавности обелодани шта је све наша држава учинила по питању заштите и опстанка Срба у јужној српској покрајини, поручују из Српске листе. Истичу да "лажи Бошка Обрадовића и осталих самозваних лидера српске опозиције не могу поништити оно чему смо свакога дана овде сведоци".

Српска листа наводи да Срби на КиМ из дана у дан, зато што су за то егзистенцијално заинтересовани, прате шта све Србија, након година гурања косметског питања под тепих, чини да би био осигуран њихов опстанак на вековним огњиштима.

Додају да "читава војска Бошка Обрадовића не би могла да лажима избрише резултате председника Вучића".

"Колико Обрадовићева реч овде значи сведочи и чињеница да Обрадовић не би ни лупом могао да на Косову и Метохији пронађе више од шачице људи који су спремни да подрже сулуду политику дела српске опозиције окупљене око Обрадовићевог шефа Драгана Ђиласа", поручују из Српске листе.

Додају да Срби са Косова и Метохије очекују од свих опозиционих политичких актера у Београду да покажу макар минимум одговорности према својој држави.

"Да покажу одговорност и према нама који живимо на Косову и Метохији, и да престану да на штету сопственог народа себи прибављају јефтине политичке поене, јер они неће профитирати оваквом гнусном антисрпском политиком, али могу угрозити животе и опстанак Срба на Космету", поручују из Српске листе.

Председник Српске листе Горан Ракић истакао је да председник Србије Александар Вучић ужива апсолутну подршку Срба са КиМ, а да "Вука Јеремића треба да буде срамота за сва злодела која је учинио и све лажи које не престаје да износи".

Ракић је у саопштењу навео да је Јеремић "лицемер који је покушао да сахрани Резолуцију СБ УН 1244 својим дилетантним и глупим питањем Међународном суду правде". 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво