Српска листа: Напади од албанских политичара сумњиве прошлости

Српска листа саопштила је да напади на председника Александра Вучића и Српску листу долазе од албанских политичара сумњиве прошлости и опозиционих лидера сумњиве имовине и да је и једнима и другима заједничка мржња према Вучићу, Српској листи и Србији.

Српска листа подсећа да ће у понедељак у Скупштини Србије српско државно руководство предвођено председником Александром Вучићем, са посланицима, као народним представницима, анализирати извештај о борби за Косово и Метохију, као најважнијем националном и државном питању.

"У исто време, представници некадашњег режима, који су до 2012. године чинили све да проблем Косова и Метохије реше на штету Срба, и њихови пипци оличени у Славиши Ристићу, Ради Трајковић и Јакшићима, покушавају да најприземнијим увредама и нападима на председника Вучића и Српску листу прикрију трагове својих недела којима су урушавали преговарачке позиције Србије и заједно са приштинским екстремистима угрожавали опстанак српског народа", каже се у саопштењу.

У име српског народа, наводи СЛ, јавно им поручујемо да су сви њихови планови чиста лаж и обмана, јер смо имали прилике да на делу видимо њихове планове када су у мартовском погрому 2004. године гореле српске цркве и српска села, или када су Албанци проглашавали нелегалну независност "а они су, уместо да заштите недужан народ, уништавали Београд и Космет мењали за патике из излога".

Знају Срби, тврди СЛ, какав је план имао Борис Тадић, док смо ми стрепели за голи живот и доживели на стотине напада, "у којима су страдали наше најбоље кћери и синови, он се као паун шетао по Румунији и остатку Европе".

Свесни смо да победа српског јединства на изборима 19. маја није део плана који су сковали Јеремић, Ђилас, Тадић, Ристић, Јакшић, Трајковићка и остали са албанским лидерима, али им се због тога нећемо извињавати, закључила је Српска листа.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво