Српска листа: Напади од албанских политичара сумњиве прошлости

Српска листа саопштила је да напади на председника Александра Вучића и Српску листу долазе од албанских политичара сумњиве прошлости и опозиционих лидера сумњиве имовине и да је и једнима и другима заједничка мржња према Вучићу, Српској листи и Србији.

Српска листа подсећа да ће у понедељак у Скупштини Србије српско државно руководство предвођено председником Александром Вучићем, са посланицима, као народним представницима, анализирати извештај о борби за Косово и Метохију, као најважнијем националном и државном питању.

"У исто време, представници некадашњег режима, који су до 2012. године чинили све да проблем Косова и Метохије реше на штету Срба, и њихови пипци оличени у Славиши Ристићу, Ради Трајковић и Јакшићима, покушавају да најприземнијим увредама и нападима на председника Вучића и Српску листу прикрију трагове својих недела којима су урушавали преговарачке позиције Србије и заједно са приштинским екстремистима угрожавали опстанак српског народа", каже се у саопштењу.

У име српског народа, наводи СЛ, јавно им поручујемо да су сви њихови планови чиста лаж и обмана, јер смо имали прилике да на делу видимо њихове планове када су у мартовском погрому 2004. године гореле српске цркве и српска села, или када су Албанци проглашавали нелегалну независност "а они су, уместо да заштите недужан народ, уништавали Београд и Космет мењали за патике из излога".

Знају Срби, тврди СЛ, какав је план имао Борис Тадић, док смо ми стрепели за голи живот и доживели на стотине напада, "у којима су страдали наше најбоље кћери и синови, он се као паун шетао по Румунији и остатку Европе".

Свесни смо да победа српског јединства на изборима 19. маја није део плана који су сковали Јеремић, Ђилас, Тадић, Ристић, Јакшић, Трајковићка и остали са албанским лидерима, али им се због тога нећемо извињавати, закључила је Српска листа.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(недеља, 26. мај 2019, 11:39) - anonymous [нерегистровани]

Podrska

Nas narod na KiM mora biti slozan.

(недеља, 26. мај 2019, 01:59) - vuk [нерегистровани]

Istina

Kod njih je sve sumnjivo.

(недеља, 26. мај 2019, 00:09) - vvv [нерегистровани]

komentar

Srbi na KiM moraju da budu bezbedni.

(субота, 25. мај 2019, 19:24) - Andjela [нерегистровани]

Sigurnost

Srbi na KiM moraju da budu bezbedni.