Вучић честитао индијском премијеру на изборној победи

Председник Србије Александар Вучић честитао је председнику Владе Индије Нарендри Модију победу на парламентарним изборима, уз најбоље жеље за много успеха на одговорној дужности, како би и даље водио земљу и све њене грађане путем напретка и благостања.

Александар Вучић изразио је задовољство што је имао прилику да упозна индијског премијера током посете Индији у јануару 2017. године и да добије "драгоцене савете".

"Импресиониран сам резултатима које Индија, с Вама као премијером, постиже у развоју привреде. То је свакако одраз успешних мера Владе, али и резултат знања и марљивости грађана, привредника и стручњака Индије. Уверен сам да ћемо у будућности заједничким радом искористити могућности да нашу економску сарадњу учинимо садржајнијом", наводи се у честитки.

Вучић истиче да Индија на најбољи начин манифестује улогу градитеља праведног међународног поретка, заснованог на поштовању међународног права.

"Србија веома вреднује традиционалне пријатељске односе са Индијом, које карактеришу узајамно поштовање и разумевање", рекао је Вучић.

У честитки премијеру, председник Србије је навео да се нада да ће имати част да упозна новог премијера Модија и да га угости.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(петак, 24. мај 2019, 12:27) - Aca [нерегистровани]

Вучић честитао индијском премијеру на изборној победи

Još od vremena nesvrstanih,Indija je naš veliki prijatelj.Čestitke indijskom premijeru.

(четвртак, 23. мај 2019, 23:29) - Mima [нерегистровани]

Pobeda

Sve čestitke Indijskom premijeru na pobedi. Nadamo se još boljoj saradnji i jačim odnosima između dve zemlje, koji su i dosada bili na zavidnom nivou.

(четвртак, 23. мај 2019, 16:56) - ccc [нерегистровани]

komentar

cestitke Indijskom premijeru.