Српска листа: Победа српског јединства

Након најновије победе српског јединства и дебакла пропагатора српског раздора, међу којима је и Бошко Обрадовић, лекција за све њих је да са таквом политиком никада и нигде неће победити, осим можда у такмичењу за стране грантове, саопштила је Српска листа.

"Нервозни јер њихов позив за бојкот није успео, чланови Савеза за Србију, албански екстремисти и неки међународни званичници не могу да сакрију своје разочарање, и лију сузе у хору", оценила је Српска листа.

Према њиховим речима, избори који су одржани у недељу били су празник српске слоге, јединства, али и победа политике председника Александра Вучића која гарантује опстанак и останак Срба на овим просторима.

"Са просечно 94 одсто подршке на северу Косова и Метохије, са око 27 одсто више освојених гласова него на прошлим изборима, српски народ је показао да су узалуд стране службе уложиле огроман новац у претходне две године са циљем рушења Српске листе, а самим тим, пропао је покушај да се раскину везе Београда и Срба на овим просторима", наводи се у саопштењу.

Како се истиче, Бошко Обрадовић и њему слични могу слободно да наставе да у "шатрама глуме пајаце, или да организују путујући циркус", али српски народ на Космету их је одавно прозрео и не жели им добродошлицу.

"Гласајући против Приштине, Срби на северу КиМ су гласали и против Обрадовића, Ђиласа, Јеремића и свих осталих којима смета српска слога", поручују из Српске листе.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво