Иса Мустафа покреће обарање косовске владе

Председник Демократског савеза Косова (ДСК) Иса Мустафа изјавио је да његова странка планира да предузме конкретне кораке у обарању садашње косовске владе коју предводи Рамуш Харадинај.

Иса Мустафа је на свом Фејсбук профилу објавио да ће се у наредним данима састати са лидером покрета "Самоопредељење" Аљбином Куртијем "да координира акције за покретање неповерења према садашњој влади и збацивању коалиције ПАН".

Током недеље састаће се и са председником Социјалдемократске партије (СПД) Шпенд Ахметијем да "разговара и договори се о заједничким акцијама".

Ахмети је у међувремену одговорио да поздравља иницијативе за гласање о поверењу.

"СПД је био и спреман је да координира акције у интересу државе Косово", написао је Ахмети на Фејсбуку.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво