Вуловић: Избори ветар у леђа политици Александра Вучића

Кандидат Српске листе у Зубином потоку Срђан Вуловић рекао је да су jучерашњи избори за градоначелнике у четири општине на северу Косова и Метохије још једном дали ветар у леђа политици коју води председник Александар Вучић.

Кандидати Српске листе победили су на ванредним изборима за градоначелнике у све четири општине на северу Косова, освојивши већи број гласова уз већу излазност него на локалним изборима 2017.

Српска листа у све четири општине је освојила 94, 24 одсто гласова. Њени представници истичу да је српски народ на северу Косова и Метохије још једном недвосмислено и скоро једногласно, потврдио спремност да одлучно брани свој опстанак и политичка права.

Кандидат Српске листе у Зубином потоку Срђан Вуловић рекао је да су избори у тој општини протекли у мирној и толерантној атмосфери.

"Могу да кажем да су јучершањи избори у Зубином потоку били референдум за политику Српске листе", рекао је Вуловић гостујући у Дневнику РТС-а.

Истиче да су избори још једном дали ветар у леђа политици коју води председник Александар Вучић, што значи да су једногласно гласали за ту политику.

"Сва ова наша борба од ратних дешавања нас је ујединила и скоро да више нема потребе да се причате обичном грађанину шта је политика државе Србије, односно председника Александра Вучића, а то је политика да останемо овде, свој на своме", рекао је Вуловић.

Као будући градоначелник, Вуловић каже да ће његова обавеза и дужност бити да у наредном периоду покрене пољопривредну производњу у Зубином потоку, с обзиром да су претходна руководства доста урадила на инфраструктури и објектима од јавног значаја.

"Пробаћемо да општину Зубин поток ставимо на здраве економске ноге, односно да општина буде самоодржива", рекоа је Вуловић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи