Стефановић: Без иједног инцидента на скупу

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да на скупу "Будућност Србије" у Београду којем је присуствовало око 150.000 људи, није забележен ниједан, ни најмањи инцидент.

У Београду је у петак одржан скуп у оквиру кампање "Будућност Србије".

"Желим најпре да се захвалим свим грађанима Србије који су се понашали одговорно, као и полицијским службеницима и надлежним градским службама који су дали све од себе да све функционише беспрекорно и да овај скуп протекне у најбољем реду", рекао је Небојша Стефановић Танјугу.

Државни секретар Министарства унутрашњих послова Милосав Миличковић поручио је да је поносан на све полицијске службенике који су пре, за време и после јучерашњег скупа "Будућност Србије" уложили напоре да Београд буде безбедан и да саобраћај функционише што је могуће боље, имајући у виду велики број окупљених грађана.

Он се данас, заједно са директором полиције Владимиром Ребићем и начелником Полицијске управе за град Београд Миланом Станићем, састао са полицијским службеницима који су били ангажовани.

"На скупу није забележен ниједан инцидент и сви који су желели да присуствују скупу стигли су безбедно до Дома Народне скупштине. Желим да се захвалим уједно и грађанима који су показали како се понаша пристојна Србија", рекао је државни секретар.

Миличковић је посебно похвалио рад саобраћајне полиције која је, како је рекао, професионално и одговорно, од јутра до мрака, на улицама усмеравала аутомобиле и пешаке.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи