Драган Ђилас основао Странку слободе и правде

Странка слободе и правде основана је вечерас у Београду, а за председника је изабран Драган Ђилас.

На оснивачкој скупштини те странке у просторијама општине Стари град, за потпредседнике си изабрани Мариника Тепић, Дејан Булатовић и Борко Стефановић који је и заменик председника странке.

Такође, изабрани су чланови Председништва странке, међу којима су Марко Бастаћ и Ана Стевановић, као и чланови Главног одбора.

Ђилас је рекао да су речи слобода и правда најважније речи данас у Србији, за које треба да се сви заједно боримо.

"Наш фокус ће бити, пре свега, на економском развоју Србије и образовању за које сматрамо да није трошак него улагање у тај исти развој", рекао је Ђилас новинарима.

Додао је да није за разграничење као решење за Косово и Метохију, већ за помирење, односно за декларацију "две скупштине".

Бошко Обрадовић и Зоран Лутовац присуствовали су оснивачкој скупштини, као гости из СзС.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво