Обрадовић: У суботу смо поново на улици јер власт одбија нормалан разговор

Нови протест "Један од пет милиона" биће одржан у суботу код Теразијске чесма, поручио је лидер Двери Бошко Обрадовић.

На конференцији за медије Обрадовић је рекао да ће у суботу грађанима бити представљен заједнички тим састављен од стручњака који би, каже, били спремни да разговарају око тога како треба да се уреди будуће функционисање РТС-а, РЕМ-а и надлежних институција.

Истиче да је понуда за разговор о овим темама још на столу.

"Ако власт не жели да разговара чак ни са тимом стручњака за ове области, онда власт није нормална. И ми ћемо у суботу бити присиљени да изнесемо даље наше кораке како би се ова власт призвала памети", истакао је Обрадовић.

Лидер Двери је осудио притиске на запослене у јавном сектору који су, истиче, принуђени да дођу у петак на страначки скуп СНС.

"Тај срамни митинг којим се злоупотребљавају сви јавни ресурси најбољи позив грађанима да изађу у суботу на протест 1 од 5 милиона - Сви као један", истакао је лидер Двери.

То је, каже, дефиле уцењених људи који су напустили своја радна места и довели у питање функционисање комплетног државног апарата у локалним самоуправама.

"Ми се противимо том болесном стању нашег државног апарата и нећемо одустати од наше борбе. О свим даљим корацима бићете информисани на крају суботњег протеста. Позивам све да дођу у суботу у 18 код Теразијске чесме", рекао је Обрадовић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво