СзС тражи оставку Марка Ђурића

Савез за Србију је најоштрије осудио "хајку и цртање мете на Раду Трајковић коју спроводе режимски таблоид 'Ало' и директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Марко Ђурић". Затражили су да Ђурић одмах поднесе оставку.

Они су, како је навео Савез, изнели "монструозне лажи" о умешаности Раде Трајковић у истрагу убиства Оливера Ивановића коју спроводи косовско тужилаштво.

"Злокобна је сличност између организованог напредњачког прогона Раде Трајковић и сличне операције коју су против Оливера Ивановића спровели исти Марко Ђурић и ТВ Пинк", навео је Савез.

Из Савеза подсећају јавност да су из Српске напредне странке исто овако медијски блатили и "монструозно" лагали о Оливеру Ивановићу, као и свима другима на Косову, који се не слажу са њиховом "катастрофалном" политиком.

Након тих прогона и лажи, СзС сматра да су људи који су још ван домашаја правде убили Ивановића.

Они су упозорили Марка Ђурића и "његовог газду Вучића", да ће их сматрати одговорним за сваки даљи корак прогона или било каквог угрожавања Раде Трајковић.

"Они ће по закону одговарати након промене власти, као и за навођење медијских нишана на Оливера Ивановића", истакао је СзС.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(четвртак, 18. апр 2019, 19:10) - Mare [нерегистровани]

Ovlascenje

Ko je njima dao bilo kakvo ovlascenje da oni nesto zahtevaju,kako stari kazu:tresla se gora rodio se mis!

(четвртак, 18. апр 2019, 18:21) - Mina [нерегистровани]

...

Oni samo znaju da traze ostavke.

(четвртак, 18. апр 2019, 14:19) - Vanilla [нерегистровани]

Nije-nego

Pa oni jedino što znaju jeste da traže ostavke. I ja njih pozivam da se dozovu pameti i prestanu da rade protiv interesa ove države!