Вучић: Време је да се ујединимо

Председник Србије Александар Вучић поручио је да је време да се Срби уједине око свих важних питања и да схвате да се, како каже, само заједно могу борити за српске интересе, посебно на Косову и Метохији и у целом региону.

"Мислим да је важно да на све њихове позиве на сукобе ми већ у петак на једном од највећих политичких скупова у Србији у последњих 50 година позовемо људе на јединство и уједињење", рекао је Александар Вучић у интервјуу за лист Ало.

Истакао је да је реч о позиву грађанима, а не политичким странкама.

"Након глупости и истинског дебакла скупа у организацији Ђиласа, Обрадовића и Јеремића који су претили и насилним преузимањем власти важно је да на све њихове позиве на сукобе већ у петак позовемо људе, не политичке странке, на јединство и уједињење", додао је Вучић.

Навео је и да је јединство од пресудног значаја, као и да ће то људи у Србији и те како добро разумети.

"То значи да треба да се ујединимо око свих важних питања и економског напретка Србије и да покушамо да схватимо да се само заједно можемо борити за наше интересе, посебно на Косову и Метохији и у целом региону, и да добро разумемо да су поруке сукоба и подела међу Србима лоше за све оне који желе да инвестирају у нашу земљу", истакао је председник.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи