СзС неће учествовати на Колегијуму Народне скупштине

Представници Савеза за Србију неће учествовати на Колегијуму Народне скупштине који је за уторак, 16. април, заказала председница парламента Маја Гојковић.

Савез за Србију у саопштењу за јавност подсећа да захтев великог народног протеста "Сви као један", одржаног 13. априла, јесте успостављање дијалога власти и опозиције о условима за одржавање поштених избора и слободи медија.

СзС констатује да "Колегијум шефова посланичких група није место на којем се води такав дијалог".

"Имајући у виду захтеве протеста и Споразум са народом који смо потписали, јасно смо се обавезали на бојкот рада скупштине, те СЗС неће учествовати на колегијуму Народне скупштине", закључује се у саопштењу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи