Реаговања из СНС-а на јучерашњи протест у Београду

Поводом јучерашњег протеста у Београду, на којем су уклоњене заштитне ограде из Коларчеве улице и око Трга Републике, реаговали су званичници Српске напредне странке.

Чланица Председништва СНС-а Зорана Михајловић осудила је, како каже, "најновије вандалско понашање у центру Београда лидера Савеза за Србију Бошка Обрадовића и Драгана Ђиласа".

"Ово је само још један у низу доказа да је опозиција предвођена Бошко Обрадовићем и Драганом Ђиласом против свих радова у Београду и уређења српске престонице. За разлику од пре неколико дана када су их жене запослене у Скупштини града живим зидом спречиле да насилно уђу, опозицини лидери свој бес су овог пута искалили на – заштитним оградама и саобраћајним знацима на градилишту на Тргу Републике. Херојски, нема шта", навела је Зорана Михајловић у саопштењу.

Истакла је да Београд заслужује да коначно изгледа као и све друге европске престонице, са модерно уређеним трговима и пешачким зонама. Уверена је, каже, да "огромна већина Београђана" жели да се њихов град развија и гради.

Потпредседник СНС Милош Вучевић изјавио је да до сада у Србији није могло да се види да неко напада градилиште и да се плаши да му град буде лепши и уређенији.

Истакао је да СНС позива надлежне државне органе да реагују и да сви који су синоћ чинили прекршаје одговарају пред прекршајним судом, а ако постоје елементи кривичних дела, да они који су их чинили одговарају и кривично.

"Не може нико да буде аболиран од кршења закона. Они који су директо нанели штету треба и да је и надокнаде", рекао је Вучевић на конференцији за новинаре у Београду.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи