Стефановић: Скандалозно понашање СЗС, гађали јајима полицајце

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оценио је да је понашање лидера Савеза за Србију и њихових присталица скандалозно. Весић: Пријаве против организатора.

Небојша Стефановић је на Твитеру написао да су они испред зграде Владе Србије полицијске службенике гађали јајима.

"Скандалазно понашање лидера Савеза за Србију и њихових следбеника, који су гађали јајима полицијске службенике на дужности испред зграде Владе", навео је Стефановић.

Заменик градоначелника Београда Горан Весић рекао је да "осуђује дивљање присталица Бошка Обрадовића и његових помагача Драгана Ђиласа и Вука Јеремића који су уништили градилиште на Тргу Републике" и најавио да ће бити поднете пријаве за накнаду штете против "организатора ових хулигана".

Весић је рекао да су Бошко Обрадовић, Драган Ђилас и Вук Јеремић поново показали да су "насиље и терор њихова једина политика".

Како тврди Весић, са неколико стотина хулигана уништили су заштитне ограде, уништавали машине и ломили коцке којима се поплочава трг.

"Процењујемо штету коју су ови хулигани нанели Граду Београду али већ сада могу да кажем да су у питању десетине хиљада евра. Све што су уништили је пописано и у понедељак ће бити поднете пријаве за накнаду штете против организатора ових хулигана. Неће грађани Београда плаћати дивљање ових хулигана", поручио је Весић.

Реаговао је и министар одбране Александар Вулин, поручивши да Драган Ђилас, Бошко Обрадовић и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић злоупотребљавају демократију.

"То су људи који скандирају да се лечи човек, мислим на Александра Вучића, који гради Београд, који отвара нова радна места... Он треба да се лечи?", упитао је Вулин и додао да се на протестима не ради о изношењу политичког мишљења, већ о вређању.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво