Покренута истрага о лецима са антимуслиманским натписима

Министарство унутрашњих послова покренуло је истрагу у вези са лецима у Суботици на којима су исписани антимуслимански натписи, изјавио је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић у Скупштини Србије и истакао да се не сме дозволити да грађанима буде угрожен спокој, а камоли безбедност.

Небојша Стефановић је то изјавио одговарајући на питање народног посланика Муамера Зукорлића шта је МУП предузео поводом тог случаја.

Зукорлић је министра унутрашњих послова упитао и зашто је истрага о саобраћајној несрећи у којој је настрадао Ернад Бакан из Новог Пазара, на пешачком прелазу у Земуну 'под велом тајне".

Стефановић је казао да у том случају ништа није под велом тајне и да се све зна.

"Особа која је ударила Бакана на пешачком прелазу, одмах се зауставила на том месту након ударца, приведена је и одговараће пред судом за свој поступак", рекао Стефановић и додао да починилац није чак покушао ни бекство са лица места.

"Нисмо излазили са значајнијом информацијом, јер је у првом моменту то била саобраћајна несрећа где се све знало, а касније је, нажалост, Бакан и преминуо", рекао је Стефановић и додао да очекује да ће суд урадити свој део посла.

број коментара 0 Пошаљи коментар