Михајловићева и Стефановић о изборима

Министарка грађевине Зорана Михајловић и министар полиције Небојша Стефановић коментарисали су могућност одржавања ванредних парламентарних избора ове године.

Зорана Михајловић изјавила је да су избори најбољи начин да се види шта грађани мисле о одређеној политици, као и да је она лично за ванредне изборе. 

Подсетила је да су на јучерашњој седници Председништва СНС сви чланови били за изборе, уз уздржан глас председника странке и Србије Александра Вучића, што је, каже, потпуно разумљиво, јер он има више информација када је реч о развоју ситуације у вези са КиМ и другим питањима.

Она је подвукла да је Председиштво овластило председника странке да у наредном периоду донесе одлуку да ли ће избори бити у јуну или следеће године.

Додала је да је лично за ванредне изборе и да је од почетка сматрала да треба да се иде на изборе, јер су они најбољи начин да се види шта грађани мисле о одређеној политици.

Миахјловићева је указала и да су недопустиви напади на патријарха. 

Стефановић о изборима: Видећемо у наредних 20-ак дана

Члан Председништва СНС Небојша Стефановић изјавио је да ће се у наредих 20-ак дана знати да ли ће избора бити у јуну или у марту наредне године.

Стефановић је, на питање новинара чему је он ближи и какав је његов став, рекао:

"Тешко ми је да вам кажем, јер то не зависи од једног, већ од много фактора, који међусобно утичу једни на друге".

Стефановић је појаснио да је јун први реалан, могући термин за одржавање избора.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво