Мирковић: Организатори да најаве протесте, грађани да не наседају

Александар Мирковић, шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини Београда позвао је Драгана Ђиласа, Вука Јеремића и Бошка Обрадовића, а поводом најаве да ће и у наредном периоду њихове "мете" бити РТС, али и Пинк, те зграде Скупштине и Владе, да грађанима Србије, пре свега људима које позивају да дођу на протест, најаве шта планирају и којим методама ће се служити.

Тако ће, наводи Александар Мирковић, сви људи знати шта могу да очекују, млади људи пре свега, и тиме ће моћи да се спрече злоупотребе којима, како каже, прибегавају лидери СзС-а у намери да насилним путем дођу на власт.

"Такође, већ једном злоупотребљени млади људи, мањи број њих, сачуваће се и од фашистичког командовања Бошка Обрадовића у којима ће од њих опет тражити да камионом згазе полицајце који само обављају свој посао", навео је Мирковић у саопштењу које је доаставио медијима.

Шеф одборничке групе СНС-а додаје и да ће свако прећуткивање намера организатора протеста значити да своје планове крију и да "у тишини планирају нешто врло опасно".

Позива грађане да не буду марионете у "насилној игрици" људи који су се обогатили на рачун грађана, а служе се насиљем да дођу на власт.

Мирковић је, каже, уверен да ће држава и овај пут сачувати мир и да ће све надлежне институције, уколико буде било потребе, одреаговати професионално и у складу са законом као што је то било и прошлог викенда, те да ће тиме "преварнтима, силеџијама и фашистима у лику и делу Ђиласа, Јеремића и Обрадовића јасно показати да се насиљем и крвљу на улици, ништа неће променити".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво